Domov / Recipe / Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom

Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom

Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Servings
2 osoby
Cook Time
20 min
Servings
2 osoby
Cook Time
20 min
Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Servings
2 osoby
Cook Time
20 min
Servings
2 osoby
Cook Time
20 min
Ingredients
Servings: osoby
Instructions
  1. Cestoviny (ideálne špaldové) si pripravíme podľa návodu, zlejeme a pridáme kúsok masla a zamiešame.
  2. Kuracie mäsko si nakrájame na pásiky, pridáme horčicu, soľ, korenie a orestujeme na oleji (kokosovom/olivovom).
  3. Pokým sa nám cestoviny varia, pripravíme si brokolicové pesto - brokolicu uvaríme cca 5 minút, zlejeme. Na panvici si osmahneme cibuľu a cesnak, pridáme brokolicu (pár kúskov necháme na ozdobu), okoreníme, osolíme, necháme prejsť chute a so šľahačkovou smotanou rozmixujeme na hladký krém. Smotany podľa potreby.
Recipe Notes

Tip: Nakoniec, keď už máme cestoviny na tanieri, zľahka do nich primiešame nakrájaný ľadový šalát, ktorý sme pokvapkali citrónom. Bude to úžasne fresh! V tomto prípade to môže byť aj kombinácia bez mäsa.

Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Pečené zemiaky v šupke s kyslou smotanou

vynikajúce jedlo <3 Pečené zemiaky v šupke s kyslou smotanou Votes: 3 Rating: 3.67 You: …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *