Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly

Spravte si lečo trošku inak – maslová chuť tekvice pridá nový rozmer.

Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly
Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly
Hodnotienie: 2
Hodnotenie: 1
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Nakoľko máme hokkaido sezónu, snažíme sa s ňou experimentovať. Dodá zelenine úžasne maslovú chuť a celú ju zjemní.
Množstvo Príprava
2 10 min
Doba varenia
15 min
Množstvo Príprava
2 10 min
Doba varenia
15 min
Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly
Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly
Hodnotienie: 2
Hodnotenie: 1
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Nakoľko máme hokkaido sezónu, snažíme sa s ňou experimentovať. Dodá zelenine úžasne maslovú chuť a celú ju zjemní.
Množstvo Príprava
2 10 min
Doba varenia
15 min
Množstvo Príprava
2 10 min
Doba varenia
15 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo:
Postup prípravy
  1. Pórik a červenú cibuľku si speníme na masle a pridáme nakrájanú papriku na slížiky a asi 5 minút restujeme.
  2. Potom pridáme nakrájané dve rajčiny, restujeme ďalších 5 minút, nakoniec pridáme rozdrvené hokkaido (nedáme celé, asi za 2 polievkové lyžice si necháme do šalátu). Osolíme, pridáme pizza korenie od Vitany (neobsahuje konzervanty a pridá úúžasnú chuť KAŽDEJ zelenine - ak máme čerstvé bylinky, môžeme nahradiť petrželkou a oreganom, príp. cviklovými listami). Necháme, aby sa spojili chute a odstavíme.
  3. Nastrúhame pecorino romano (ovčí parmezán). Cviklu si rozdrvíme, zmiešame s hokkaido, čo nám zostalo a ochutíme - soľ, olio, citrón a petržlenová vňaťka. Bon appetit.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Huspenina podľa babičky

najlepší kolágen na svete je huspenina Huspenina podľa babičky Hodnotienie: 13 Hodnotenie: 4.08 You: Hodnotenie …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.