Domov / Recept / Ražniči

Ražniči

leto je ražniči tajm 🙂

Ražniči
Ražniči
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Neskutočná lakocinka, urobte si to doma 🙂 Paradoxne prvé padli za obeť cuketovo-cibuľové, túto kombináciu netreba podceňovať, je neskutočne dobrá 😉
Príprava
10 min
Doba varenia
15 min
Príprava
10 min
Doba varenia
15 min
Ražniči
Ražniči
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Neskutočná lakocinka, urobte si to doma 🙂 Paradoxne prvé padli za obeť cuketovo-cibuľové, túto kombináciu netreba podceňovať, je neskutočne dobrá 😉
Príprava
10 min
Doba varenia
15 min
Príprava
10 min
Doba varenia
15 min
Postup prípravy
  1. Zeleninu si nakrájame a dáme do nádoby, pokvapkáme troškou oleja a zasypeme pizza korením. Ideálne od Vitana je bez protihrudkujúcich zmesí, glutamanov a má úžasnú chuť.
  2. Mäso - zmiešame s troškou oleja, horčice, sójovej omáčky a grilovacieho korenia.
  3. Napicháme si z každej zeleniny, respektíve podľa chuti, sprudka minútku z oboch strán osmahneme na bravčovej masti a dáme piecť do rúry na 180 stupňov cca 20 minút.
    Napicháme si z každej zeleniny, respektíve podľa chuti, sprudka minútku z oboch strán osmahneme na bravčovej masti a dáme piecť do rúry na 180 stupňov cca 20 minút.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Plnené šampiňóny

šťavnaté vynikajúce a chutné Plnené šampiňóny Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 2.5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.