Domov / Recipe / Brokolicovo-špenátové rizotko

Brokolicovo-špenátové rizotko

Milí labužníci. 😉 Tip na bleskové, fantastické brokolicovo-špenátové rizotko s avokádom. 😉 Zelená explózia. 😀 Chuť si zamilujete, sľubujem. 😉

Brokolicovo-špenátové rizotko
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Servings
2
Cook Time
15 min
Servings
2
Cook Time
15 min
Brokolicovo-špenátové rizotko
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Servings
2
Cook Time
15 min
Servings
2
Cook Time
15 min
Ingredients
Servings:
Instructions
  1. Ryžu si dáme uvariť (používame bio ryžu, naše bio z Billy je fantastická, doteraz najlepšia).
  2. Na masle si orestujeme červenú cibuľu a strúčik cesnaku, obe nakrájané nadrobno. Osolíme, okoreníme, pridáme chilli, drvenú rascu, majoránku a osmahneme cca dve minútky.
  3. Pridáme nakrájanú zelenú papriku na pásiky a brokolicu odrezanú od stoniek, len kvet a pri stonky, rozobratú na malé časti. Osmahneme cca 5-7 minút. Brokolica by mala zostať chrumkavá.
  4. Pridáme lyžičku domáceho pikantu (paprikovej pomazánky) a listy špenátu. Osmahneme asi minútku, nech sa nám všetky chute prepoja a špenát zmenší. Vypneme.
  5. Nastrúhame avocado, parmezán, čerstvú petrželku a pridáme ešte kúsok masla. Podľa potreby dosolíme. Podávame s čerstvými cherry rajčinkami pokvapkanými tekvicovým olejom. Bon appetit. 😉
Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Cuketovo-patizónové soté

fantastické a výživné zeleninové jedlo Cuketovo-patizónové soté Votes: 1 Rating: 5 You: Rate this recipe! …

Jeden komentár

  1. Naozaj zaujímavá kombinácia a veľké prekvapenie. Tentokrát som to spravila bez avokáda, lebo som ho nemala, ale aj tak veľmi zaujímavé. Mňam!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *