Domov / Recipe / Fussili tricolora s riccotovo-hermelínovou omáčkou

Fussili tricolora s riccotovo-hermelínovou omáčkou

Úžasná kombinácia, tak gurmánsky lahodná a hotová za 10 minút. Ešte budete čakať na cestoviny. 😉

Fussili tricolora s riccotovo-hermelinovou omáčkou
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Perfektný, rýchly a krémový obed. 🙂
Servings Prep Time
2 osoby 15 min
Servings Prep Time
2 osoby 15 min
Fussili tricolora s riccotovo-hermelinovou omáčkou
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Perfektný, rýchly a krémový obed. 🙂
Servings Prep Time
2 osoby 15 min
Servings Prep Time
2 osoby 15 min
Ingredients
Servings: osoby
Instructions
  1. Farfalle si uvaríme podľa návodu.
  2. Červenú cibuľku si osmahneme na masle do sklovita, jemne posolíme, aby sa cibuľka nepripálila. Nasypeme pizza korenie od Vitany (dá omáčke dominantnú chuť a úplne ju oživí, netreba sa báť aj viac).
  3. Pridáme nakrájaný hermelín král syru, mozzarellu di buffala (alebo klasickú mozzarellu) a miešame, aby sa syr rozpustil, struhneme parmezán, pridáme ricottu a 33% smotanu.. Miešame, pokým sa chute prepoja a omáčka zredukuje. Vypneme, primiešame čerstvú pažítku, príp. dosolíme.
  4. Servírujeme s cviklovými výhonkami, nastrúhanou reďkovkou a čerstvou pažítkou, ktoré sme si všetky predtým pokvapkali citrónom a osolili. Je to detail, ktorý dá omáčke sviežu chuť a bude fresh. 😉 Bon appetit priatelia. 😉
Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Pečené zemiaky v šupke s kyslou smotanou

vynikajúce jedlo <3 Pečené zemiaky v šupke s kyslou smotanou Votes: 3 Rating: 3.67 You: …

Jeden komentár

  1. Ahojky. Chýbaju mi doma čerstvé bylinky, na čom už pracujem. Vypestujem si svoje. Ale i bez nich je recept super. Chutné, lahodné. Ďakujem

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *