Domov / Recipe / Tuniak obalený v sézame a zelenom čaji, maslové zemiaky s čerstvou pažítkou a šalát z červenej kapusty

Tuniak obalený v sézame a zelenom čaji, maslové zemiaky s čerstvou pažítkou a šalát z červenej kapusty

Gurmáni, úžasne chutná večera. Inšpirácia by Jamie Oliver.

Tuniak obalený v sézame a zelenom čaji, maslové zemiaky s čerstvou pažítkou a šalát z červenej kapusty
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Už ste jedli tuniaka aj inak ako v konzerve? Vyskúšajte toto fantastické rybacie mäsko, pochutíte si. Ak máte radi sushi, rybu restujte len tak minútku z každej strany. Vnútri bude mäsko ružové.
Servings
2 osoby
Cook Time
20 min
Servings
2 osoby
Cook Time
20 min
Tuniak obalený v sézame a zelenom čaji, maslové zemiaky s čerstvou pažítkou a šalát z červenej kapusty
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Už ste jedli tuniaka aj inak ako v konzerve? Vyskúšajte toto fantastické rybacie mäsko, pochutíte si. Ak máte radi sushi, rybu restujte len tak minútku z každej strany. Vnútri bude mäsko ružové.
Servings
2 osoby
Cook Time
20 min
Servings
2 osoby
Cook Time
20 min
Ingredients
Servings: osoby
Instructions
  1. Tuniaka si opláchneme a mierne osušíme na kuchynskej utierke. Sypaný zelený čaj alebo sáčok zeleného čaju roztrhneme a posypeme tuniaka, osolíme, pridáme chilli a zasypeme sézamom (nebojte sa ho, krásne sa opraží dozlata a schrumkavie ♥), toto spravíme z oboch strán.
  2. Dáme na panvicu a pomaly opečieme z každej strany. Ak má niekto z vás rád sushi, opražte menej - pár minút a sprudka z každej strany, zostane po krajoch biely a vnútri sýtoružový..Nenormálny efekt to spraví na tanieri..My máme radi well done, takže nič..
  3. Zemiaky si uvaríme, zlejeme vodu, pridáme maslo, soľ a čerstvú pažítku nakrájanú nadrobno.
  4. Kapustu si nakrájame na menšie kúsky, pridáme citrónovú šťavu, soľ, med, olivový olej, tekvicový olej, minimum balsamica a čerstvú petrželku. ♥♥ Je to všetko božská kombinácia. ♥♥
Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Domáca šťavnatá treska

druhé slovenské národné jedlo 🙂 treska a dva rožky 😀 Domáca šťavnatá treska Votes: 7 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *