Domov / Recept / Čučoriedkový fitness tvaroháč

Čučoriedkový fitness tvaroháč

hrešiť bez výčitiek? Nech sa páči 🙂

Čučoriedkový fitness tvaroháč
Čučoriedkový fitness tvaroháč
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Ked máte chuť na niečo sladké <3 a rýchle a v chladničke len tvaroh a zakysanka.. :D vyšiel nádherne, chuť neskutočne dobrá, je taký šťavnatý a osviežujúci.. A ešte k tomu aj fit verzia, bez výčitiek :)
Množstvo Príprava
20 cm forma 15 min
Doba varenia
40 min
Množstvo Príprava
20 cm forma 15 min
Doba varenia
40 min
Čučoriedkový fitness tvaroháč
Čučoriedkový fitness tvaroháč
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Ked máte chuť na niečo sladké <3 a rýchle a v chladničke len tvaroh a zakysanka.. :D vyšiel nádherne, chuť neskutočne dobrá, je taký šťavnatý a osviežujúci.. A ešte k tomu aj fit verzia, bez výčitiek :)
Množstvo Príprava
20 cm forma 15 min
Doba varenia
40 min
Množstvo Príprava
20 cm forma 15 min
Doba varenia
40 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: cm forma
Postup prípravy
  1. Rúru si predhrejeme na 160 stupňov režim hore dole bez ventilátora.
  2. Keksíky si v mixéri alebo robote rozdrvíme, polejeme roztopeným maslom a poriadne dokopy spracujeme. Natlačíme do tortovej formy a dáme zapiecť na 10 minút.
  3. Na predpečený korpus si rozvrstvíme čučoriedky.
  4. Zvyšné ingrediencie si prešlaháme ponorným mixérom, aby sa nám spojili a vylejeme na čučoriedky. Tie sa ponadvíhajú, čiže nám vznikne mramor. Dáme piecť do rúry na 40 minút. Podávame zachladené aspoň 2 hodiny v chladničke.
    Zvyšné ingrediencie si  prešlaháme ponorným mixérom, aby sa nám spojili a vylejeme na čučoriedky. Tie sa ponadvíhajú, čiže nám vznikne mramor. Dáme piecť do rúry na 40 minút. Podávame zachladené aspoň 2 hodiny v chladničke.
Poznámka k receptu

TIP : ak sa vám nechce robiť sušienkový korpus, môžete použiť aj krehké cesto, alebo bez.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Škoricové a čokoládové osie hniezda s orechami

slovenská voňavá klasika v ozdravenej verzii Škoricové a čokoládové osie hniezda s orechami Hodnotienie: 11 …

Jeden komentár

  1. Vyzera uzasne, chcem sa Tinka opytat z akych keksov ste robili korpus?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *