Výborná a chutná, fit, bez zrnka múky 🙂
U nás dnes v hlavnej úlohe cuketa v tomto neskutočne chutnom prevedení. Napriek tomu, že je to low carb, fit a bez zrnka múky, vás naozaj prekvapí výbornou chuťou a šťavnatosťou. Vrelo odporúčam 🙂
Množstvo | Príprava |
2 malé pizze | 10 min. |
Doba varenia |
25 min. |
|
|
U nás dnes v hlavnej úlohe cuketa v tomto neskutočne chutnom prevedení. Napriek tomu, že je to low carb, fit a bez zrnka múky, vás naozaj prekvapí výbornou chuťou a šťavnatosťou. Vrelo odporúčam 🙂
|
Čo budeme potrebovať
- 1 ks cuketa
- 80 gram tvrdý syr nastrúhaný eidam, gouda
- 1 ks vajce
- 2 PL domáci kečup domáce suggo
- 50 gram mozarella syr
- 2 plátky šunka
- 2 hlavičky brokolica
- 1 hrsť rukola
Množstvo: malé pizze
Postup prípravy
- Rúru si zapneme na 190 stupňov bez teplovzduchu.
- Pripravíme si pizza cesto. Nastrúhame cuketu nahrubo, posolíme, pomiešame a necháme postáť 15 min., aby pustila šťavu. Poriadne vyžmýkame a preložíme do nádoby. Pridáme nastrúhaný syr, vajce a dobre premiešame. Na pečiaci papier spravíme lyžicou z cesta dva tenké kruhy a dáme piecť na 10 min.
- Po 10 minútach pizzu vyberieme, potrieme kečupom, posypeme pizza korením, nastrúhame mozarellu, pridáme nakrájanú šunku, nadrobno potrhanú brokolicu a dáme piecť na 12-15 min. Hotová je vtedy, keď nám okraje začnú hnednúť. Posypeme rukolou a vychutnávame 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Fakt vynikajúca. Odporúčam vyskúšať. Ja si spravím aj zajtra 😀