Domov / Recept

Archív článkov

Zajačí perkelt s ricottovo parmezánovými knedlíkmi

Vynikajúce ľahké jedlo z tradičnej slovenskej kuchyne. Zajačí perkelt s ricottovo parmezánovými knedlíkmi Print Recipe Milujem slovenskú kuchyňu. Tradičnú chuť našich babiek, či mám, ozdravenú, no stále s nezameniteľnou chuťou, ktorú si pamätáme z detstva 🙂 Zajko je výborné a ľahké mäsko najmä pre deti, suchšie, čiže ideálne so šťavou, …

Viac ... »

Fussili tricolora s riccotovo-hermelínovou omáčkou

Úžasná kombinácia, tak gurmánsky lahodná a hotová za 10 minút. Ešte budete čakať na cestoviny. 😉 Fussili tricolora s riccotovo-hermelinovou omáčkou Print Recipe Perfektný, rýchly a krémový obed. 🙂 Typ kuchyneTalianská Množstvo Príprava 2 osoby 15 min Množstvo Príprava 2 osoby 15 min Fussili tricolora s riccotovo-hermelinovou omáčkou Print Recipe …

Viac ... »