Večera, ktorá ulahodí vašim chuťovým bunkám do 15 minút aj so servírovaním. 🙂
Postup prípravy
- Morčacie si nakrájame (podľa potreby) a spravíme marinádu - kečup, dijon horčica, soľ, chilli, čierne korenie a sójová omáčka - šmykla sa mi s ňou ruka, no práveže efekt úžasný. Oveľa lepšia chuť, čiže dajte jej určite viac.
- Zamiešame a šup na panvicu (robíme na bravčovej masti). Opekáme cca 10 minút do zmäknutia mäska. Pridala som k mäsku aj domáce údené karé, ale nemusí byť.
- Zatiaľ si oblanšírujeme zeleninu. Do vriacej osolenej vody šupneme na krúžky nakrájanú špargľu (vrch necháme v celosti) a na ružičky rozobratú brokolicu. Oblanšírujeme 4 minúty a scedíme.
- Následne mäso a zeleninu zľahka premiešame a servírujeme.
Poznámka k receptu
S parmezánom a s čerstvou bazalkou je to explózia chuti. 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.