Domov / Recipe / Pomazánka z pečenej papriky

Pomazánka z pečenej papriky

Priatelia, spestrite si trošku jedálniček o domáce pomazánky. Prinášame tip na úžasný pomazánkový krém z pečenej papriky a cibuľky. ♥

Pomazánka z pečenej papriky
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Naozaj delikátna, tá chuť Vás zosadne zo stoličky. 🙂 Sľubujem. 🙂 Zamilujú si malí aj veľkí. 🙂
Servings Prep Time
2 osoby 5 min
Cook Time
15 min
Servings Prep Time
2 osoby 5 min
Cook Time
15 min
Pomazánka z pečenej papriky
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Naozaj delikátna, tá chuť Vás zosadne zo stoličky. 🙂 Sľubujem. 🙂 Zamilujú si malí aj veľkí. 🙂
Servings Prep Time
2 osoby 5 min
Cook Time
15 min
Servings Prep Time
2 osoby 5 min
Cook Time
15 min
Ingredients
Servings: osoby
Instructions
  1. Červenú a zelenú papriku si prekrojíme napoly, vyberieme jadierka a položíme kožou hore na papier na pečenie. Červenú cibuľku si prekrojíme napoly a tiež položíme kožou hore. Pokvapkáme olivovým olejom. Pečieme na funkcii grill 200 stupňov, na hornej mriežke cca 15 minút. Keď začne prihárať, treba vybrať. Chvíľu papriky necháme vychladnúť, ale nie príliš dlho a stiahneme z kože.
  2. Papriky aj cibuľu dáme do mixéra, pridáme plátky masla (zelenina je ešte teplá, čiže sa rozpustí - ak nie, rozpustíme), soľ, korenie, chilli, muškátový oriešok, petržlenovú vňať a trošku citrónovej šťavy.. Vymixujeme dohladka. Je baaaaječná. ♥ Bon appetít. 😉
Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Zeleninová nátierka

chuť neskutočnej restovanej koreňovej zeleniny Zeleninová nátierka Votes: 1 Rating: 1 You: Rate this recipe! …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *