Domov / Recipe / Jarná pečená zeleninka so zelerovými hranolkami

Jarná pečená zeleninka so zelerovými hranolkami

Zelerové hranolky sú u nás veľmi obľúbené, vyskúšajte tú skvelú chuť. 🙂

Jarná pečená zeleninka so zelerovými hranolkami
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Zbožňujem takýto obed <3 chuťovo úžasný, ľahký a zasýti. :)
Servings Prep Time
2 osoby 10 min
Servings Prep Time
2 osoby 10 min
Jarná pečená zeleninka so zelerovými hranolkami
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Zbožňujem takýto obed <3 chuťovo úžasný, ľahký a zasýti. :)
Servings Prep Time
2 osoby 10 min
Servings Prep Time
2 osoby 10 min
Ingredients
Servings: osoby
Instructions
  1. Mrkvu a petržlen si prerežeme napoly (ak sú veľké na štvrťky), cviklu nakrájame na tretinky, cesnak ošúpeme a necháme v celosti. Zmes osolíme, pridáme korenie a muškátový orech, lyžicu medu, olivový olej a dáme do zapekacej misky. Zelenina by mala byť ideálne prikrytá. Pečieme na 180 stupňov, 30-40 minút.
  2. Zeler si ošúpeme a nakrájame na hranolky. Zmiešame s pizza korením Vitana, olivovým olejom a nastrúhaným parmezánom a pečieme na plechu do zlatista na 180 stupňov cca 15-20 minút. Ak to chcete piecť spolu, zeleninu zabaľte do alobalu a tak dajte na plech. Výborne sa k tomu hodí coleslaw šalát, alebo mrkvovo-petržlenový šalát.
Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Pečené zemiaky v šupke s kyslou smotanou

vynikajúce jedlo <3 Pečené zemiaky v šupke s kyslou smotanou Votes: 3 Rating: 3.67 You: …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *