Domov / Recept / Tekvicovo – karfiolová crema

Tekvicovo – karfiolová crema

Maslova tekvica, karfiol a chuť osmahnutého póru je kombinácia, ktorú musíte vyskúšať 🙂

Tekvicovo - karfiolová crema
Tekvicovo - karfiolová crema
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
rýchla, ľahká, chutná a výživná 🙂
Množstvo Príprava
1,5 litra 5 min
Doba varenia
10 min
Množstvo Príprava
1,5 litra 5 min
Doba varenia
10 min
Tekvicovo - karfiolová crema
Tekvicovo - karfiolová crema
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
rýchla, ľahká, chutná a výživná 🙂
Množstvo Príprava
1,5 litra 5 min
Doba varenia
10 min
Množstvo Príprava
1,5 litra 5 min
Doba varenia
10 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: litra
Postup prípravy
  1. Nakrajany por a cesnaku si osmahneme na masle. pridame nakrajanu tekvicu rozobraty karfiol, rascu, zalejeme vodou a varime od bodu varu 10 min. Vyberieme 4 ruzicky karfiolu, ktore si rozdelime na male kusky a polievku vymixujeme dohladka. Karfiol vratime spat do polievky, osolime (solim nakoniec, bo cez varenie sa sol straca), pridame korenie, chilli, cervenu papriku, citronovu stavu (dla chuti), kusok masla a cerstvu petrzelku. Kto ma rad kremovu trosku slahackovej smotany. Je fantasticka
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Čerstvá rajčinová s mozzarellou

Fantastická chuť práve odtrhnutých červených domácich paradajok 🙂 Čerstvá rajčinová s mozzarellou Hodnotienie: 9 Hodnotenie: …

Jeden komentár

  1. Skvelá. S tým citronom to nemá chybu!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.