Kuracie teriyaki s brokolicou

Rýchle, svieže, vychutené, z jednej panvice.

Kuracie teriyaki s brokolicou
Kuracie teriyaki s brokolicou
Hodnotienie: 16
Hodnotenie: 4.06
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Toto jedlo je u nás v TOP 3, ak nie aj naj. Marináda na mäsko je tak neskutočne svieža a šťavnatá. Úplná chuťová symfónia, doplnená o krátko a prudko osmahnutú chrumkavú zeleninu. Je to dokonalá kombinácia. Recept je časovo nenáročný, nakoľko je z jednej panvice, a pritom delikátny 🙂
Množstvo Príprava
2-3 porcie 10 min.
Doba varenia
20 min.
Množstvo Príprava
2-3 porcie 10 min.
Doba varenia
20 min.
Kuracie teriyaki s brokolicou
Kuracie teriyaki s brokolicou
Hodnotienie: 16
Hodnotenie: 4.06
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Toto jedlo je u nás v TOP 3, ak nie aj naj. Marináda na mäsko je tak neskutočne svieža a šťavnatá. Úplná chuťová symfónia, doplnená o krátko a prudko osmahnutú chrumkavú zeleninu. Je to dokonalá kombinácia. Recept je časovo nenáročný, nakoľko je z jednej panvice, a pritom delikátny 🙂
Množstvo Príprava
2-3 porcie 10 min.
Doba varenia
20 min.
Množstvo Príprava
2-3 porcie 10 min.
Doba varenia
20 min.
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Najprv si pripravíme marinádu na mäsko. Zmiešame dijon horčicu, sójovú omáčku, kečup, med, cesnak, rascu, soľ a červenú kayen papriku. Poriadne zamiešame. Mäsko si pokrájame a zarobíme s marinádou. Na panvici si rozhorúčime kokosový olej a opečieme na ňom mäsko z každej strany, minútku až dve.
  2. Medzitým si nakrájame mrvku a papriku na pásiky a pór na menšie kúsky. Všetko pridáme k mäsku a opekáme na veľkom ohni cca 10 min. Neprikrývame ani neznižujeme oheň, aby zostala zeleninka chrumkavá.
  3. Pred koncom vhodíme na malé ružičky rozobratú brokolicu bez prístoniek. Prikryjeme a v pare ju necháme dôjsť 2 minútky. Odokryjeme, posolíme a servírujeme.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Huspenina podľa babičky

najlepší kolágen na svete je huspenina Huspenina podľa babičky Hodnotienie: 13 Hodnotenie: 4.08 You: Hodnotenie …

3 komentáre

  1. Výborné, šťavnaté, mňam!! 🙂

  2. Prave to varim.no musel,som zmenit ingrediencie koli dcerke 2r.su tam aj stiplave koreniny a to jej este nechcem dat.ibidim aky bude vysledok.Varime podla ostatnych receptov doma,rodinla je spokojna.dcerke chuti.?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.