Domov / Recept / Kuracie teriyaki s brokolicou

Kuracie teriyaki s brokolicou

rýchle, svieže, vychutené, z jednej panvice.

Kuracie teriyaki s brokolicou
Kuracie teriyaki s brokolicou
Hodnotienie: 3
Hodnotenie: 4.33
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Toto jedlo je u nás v TOP 3, ak nie naj. Marináda na mäsko je tak neskutočne svieža a šťavnatá, úplná chuťová symfónia. Doplnená o krátko a prudko osmahnutú chrumkavú zeleninu je to dokonalá kombinácia. Recept je časovo nenáročný, nakoľko je z jednej panvice a pritom delikátny 🙂
Množstvo Príprava
2-3 porcie 10 min
Doba varenia
20 min
Množstvo Príprava
2-3 porcie 10 min
Doba varenia
20 min
Kuracie teriyaki s brokolicou
Kuracie teriyaki s brokolicou
Hodnotienie: 3
Hodnotenie: 4.33
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Toto jedlo je u nás v TOP 3, ak nie naj. Marináda na mäsko je tak neskutočne svieža a šťavnatá, úplná chuťová symfónia. Doplnená o krátko a prudko osmahnutú chrumkavú zeleninu je to dokonalá kombinácia. Recept je časovo nenáročný, nakoľko je z jednej panvice a pritom delikátny 🙂
Množstvo Príprava
2-3 porcie 10 min
Doba varenia
20 min
Množstvo Príprava
2-3 porcie 10 min
Doba varenia
20 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Najprv si pripravíme marinádu na mäsko. Zmiešame dijon horčicu, sójovú omáčku, kečup, med, cesnak, rascu, soľ a červenú kayen papriku. Poriadne zamiešame. Mäsko si pokrájame a zarobíme s marinádou. Na panvici si rozhorúčime kokosový olej a opečieme na ňom mäsko z každej strany minutku dve.
  2. Medzitým si nakrájame mrvku a papriku na pásiky a pór na menšie kúsky. Všetko pridáme k mäsku a opekáme na veľkom ohni cca 10 min. Neprikrývame ani neznižujeme oheň, aby zostala zeleninka chrumkavá.
  3. Pred koncom vhodíme na malé ružičky rozobratú brokolicu bez prístoniek. Prikryjeme a v pare ju necháme dôjsť 2 minutky. Odokryjeme, posolíme a servírujeme.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Šťavnaté soté z pečienok na cibuľke a ryža

slovenská tradičná kuchyňa Šťavnaté soté z pečienok na cibuľke a ryža Hodnotienie: 3 Hodnotenie: 3.67 …

2 komentáre

  1. Výborné, šťavnaté, mňam!! 🙂

  2. velmi dobree 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *