Praženica s rajčinami a cibuľkou

Praženica s rajčinami a cibuľkou
Praženica s rajčinami a cibuľkou
Hodnotienie: 5
Hodnotenie: 3.8
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Keď som ešte ako dieťa bola na výmennom pobyte v Belgicku, zamilovala som sa do praženice s rajčinkami, ktoré tam robili a mám to tak rada dodnes <3 S jarnou cibuľkou a korením je to skutočná pochúťka.
Množstvo Príprava
1 porcia 3 min
Doba varenia
3 min
Množstvo Príprava
1 porcia 3 min
Doba varenia
3 min
Praženica s rajčinami a cibuľkou
Praženica s rajčinami a cibuľkou
Hodnotienie: 5
Hodnotenie: 3.8
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Keď som ešte ako dieťa bola na výmennom pobyte v Belgicku, zamilovala som sa do praženice s rajčinkami, ktoré tam robili a mám to tak rada dodnes <3 S jarnou cibuľkou a korením je to skutočná pochúťka.
Množstvo Príprava
1 porcia 3 min
Doba varenia
3 min
Množstvo Príprava
1 porcia 3 min
Doba varenia
3 min
Postup prípravy
  1. Cibuľku si umyjeme a nakrájame na kolieska. Na panvici rozhorúčime olivový olej, pridáme cibuľku a minútku restujeme. Medzitým si nakrájame cherry rajčiny na tretinky, pridáme k restovanej cibuľke a prehrejeme minutku. Poprášime korením harisa (ak nemáte tak drvená rasca, červená mletá paprika a chilli), rozbijeme vajíčka a miešame, aby nám vznikla praženička. Trvá to maximálne pol minútky. Na tanieri posypeme s parmezánom, čerstvým koriandrom a podávame s kváskovým chlebíkom.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Klíčkovanie klíčkov denník

Klíčky sú mikrorastlinky, ktoré vyrastú za pár dní z malých semienok. Obsahujú to najlepšie, čo môže v oblasti výživy dať mladá rastlinka zo semienka. Práve preto si nakličujeme semienka najmä v zime a v jarnom období, keď máme nedostatok vitamínov a chceme si posilniť imunitu a detoxikovať organizmus. Počas nakličovania sa v semienkach znásobujú živiny, vláknina, bielkoviny, vitamíny aj minerály. Klíčky obsahujú obrovské množstvo enzýmov, antioxidantov, aminokyselín, vitamínov aj minerálov, a to pri minimálnom množstve kalórií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.