Silvestrovská syrovo-cesnaková nátierka

Jednoduchá, lokálna, zdravá a úžasne chutná.

Silvestrovská syrovo-cesnaková nátierka
Silvestrovská syrovo-cesnaková nátierka
Hodnotienie: 23
Hodnotenie: 3.7
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Jedna z mojich najobľúbenejších kanapkových nátierok, špeciálne na Silvestra. Očká miznú zo stola rýchlosťou blesku 🙂 Receptík pochádza od mojej svokričky, trošku som si ho vylepšila, vychutila podľa mojej nôty 🙂
Množstvo Príprava
6 osôb 20 min.
Množstvo Príprava
6 osôb 20 min.
Silvestrovská syrovo-cesnaková nátierka
Silvestrovská syrovo-cesnaková nátierka
Hodnotienie: 23
Hodnotenie: 3.7
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Jedna z mojich najobľúbenejších kanapkových nátierok, špeciálne na Silvestra. Očká miznú zo stola rýchlosťou blesku 🙂 Receptík pochádza od mojej svokričky, trošku som si ho vylepšila, vychutila podľa mojej nôty 🙂
Množstvo Príprava
6 osôb 20 min.
Množstvo Príprava
6 osôb 20 min.
Čo budeme potrebovať
Množstvo: osôb
Postup prípravy
  1. Váha zeleniny je v surovom, ošúpanom stave.
  2. Syr, zeler, mrkvu aj cesnak si nastrúhame na jemnom strúhadle do misky. Pridáme ostatné ingrediencie, zamiešame, dochutíme ešte podľa seba a natierame na kanapky z rohlíkov alebo bagetiek.
Poznámka k receptu

TIP: Cesnaku pridajte podľa chuti. Môžete pridať aj chilli.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Klíčkovanie klíčkov denník

Klíčky sú mikrorastlinky, ktoré vyrastú za pár dní z malých semienok. Obsahujú to najlepšie, čo môže v oblasti výživy dať mladá rastlinka zo semienka. Práve preto si nakličujeme semienka najmä v zime a v jarnom období, keď máme nedostatok vitamínov a chceme si posilniť imunitu a detoxikovať organizmus. Počas nakličovania sa v semienkach znásobujú živiny, vláknina, bielkoviny, vitamíny aj minerály. Klíčky obsahujú obrovské množstvo enzýmov, antioxidantov, aminokyselín, vitamínov aj minerálov, a to pri minimálnom množstve kalórií.

Jeden komentár

  1. Prave som ju urobila,je naozaj celkom chutna, dakujem za tip na dnesny vecer?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.